Finanstilsynet

Som en del af din sikkerhed er vi godkendt og under tilsyn af Finanstilsynet, som løbende overvåger vores forretningsgange og sikrer, at vi lever op til lovgivningens krav. Vi arbejder udelukkende for at give dig det bedst mulige afkast under de mest sikre forhold.

Finanstilsynet var i november 2012 på inspektion i Investeringsforeningen StockRate Invest.

Inspektionen var en ordinær undersøgelse, hvor alle investeringsforeningens væsentlige områder blev gennemgået ud fra en risikobaseret vurdering, hvor der bliver lagt størst vægt på de områder, der har den største risiko. På inspektionen var der derfor især fokus på bestyrelsens sammensætning og arbejde, foreningens centrale dokumenter, herunder vedtægter og prospekter samt samarbejdet med depotselskabet.

Hent redegørelsen HER.

Finanstilsynet

Finanstilsynet, Århusgade 110, 2100 København Ø

Telefon: 3355 8282, Telefax: 33 55 82 00

EAN nummer: 5798000021006, CVR nummer: 10598184

Hvis du har brug for at sende din e-mail sikkert, beder Finanstilsynet dig sende en e-mail med digital signatur til finanstilsynet@ftnet.dk. Du kan også kontakte Finanstilsynet via din e-boks på www.borger.dk.

Har du spørgsmål,

eller ønsker du mere information?

Vi hører gerne fra dig

Er du medlem af StockRate Invest – eller overvejer du at blive det – er du altid velkommen til at ringe til os på 3833 7575 eller udfylde nedenstående formular. Så vil vi ringe dig op og hjælpe dig på vej med mere viden om vores investeringsforening.

Jeg giver samtykke til, at mine oplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med StockRates privatlivspolitik. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at klikke på linket for afmelding i e-mailen eller ved at kontakte os på tlf. 3833 7575.

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information?

Få nyheder fra StockRate

Kunne du tænke dig at modtage opdateringer og gode råd fra StockRate direkte på e-mail?

Tilmeld dig ved at trykke på knappen herunder.