Medlemsportal

Computershare har i samarbejde med Investeringsforeningen StockRate Invest oprettet en medlemsportal.

Log på medlemsportalen for Investeringsforeningen StockRate Invest HER.

Log-on

For at få adgang til medlemsportalen, skal du enten logge ind med NemID eller bruge et brugernavn og en adgangskode. Brugernavnet er dit VP-kontonummer, som du kan få oplyst hos dit pengeinstitut. VP-kontonummeret består af dit depotnummer og i nogle tilfælde et foranstillet registreringsnummer fra dit pengeinstitut (i alt 15 cifre). VP-kontonummeret og adgangskoden bliver sendt til de navnenoterede medlemmer i forbindelse med den årlige ordinære generalforsamling.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du bestille en ny kode ved at klikke på Glemt/bestil adgangskode og følge vejledningen på skærmen. Det er desværre ikke muligt at få oplyst din adgangskode ved henvendelse til Lån & Spar Bank eller Invest Administration A/S.

Når du logger på medlemsportalen første gang, bliver du bedt om at ændre din adgangskode. Vi anbefaler, at man vælger en kode, der er forholdsvis nem at huske.

Dine muligheder

For at få fuldt udbytte af medlemsportalen, skal du indtaste en e-mailadresse.

Når du er logget ind i portalen, kan du se de oplysninger, der er registreret om dig i medlemsregisteret, den såkaldte ejerbog. Du kan også se, hvor stor en beholdning, du har i investeringsforeningens afdeling. Bemærk dog, at det kun er de navnenoterede beviser, der fremgår af medlemsregisteret og kun beviser i netop den forening, du er logget ind på, som du kan se.

I medlemsportalen kan du også markere, hvilke informationer du ønsker at få tilsendt pr. e-mail.

Du har endvidere mulighed for at tilmelde dig foreningens generalforsamling elektronisk via medlemsportalen.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at ændre i dine stamoplysninger (navn og adresse) eller at handle med investeringsbeviser igennem medlemsportalen.  Såfremt du ønsker dette, skal du henvende dig i dit lokale pengeinstitut.

Har du spørgsmål,

eller ønsker du mere information?

Vi hører gerne fra dig

Er du medlem af StockRate Invest – eller overvejer du at blive det – er du altid velkommen til at ringe til os på 3833 7575 eller udfylde nedenstående formular. Så vil vi ringe dig op og hjælpe dig på vej med mere viden om vores investeringsforening.

Jeg giver samtykke til, at mine oplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med StockRates privatlivspolitik. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at klikke på linket for afmelding i e-mailen eller ved at kontakte os på tlf. 3833 7575.

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information?

Få nyheder fra StockRate

Kunne du tænke dig at modtage opdateringer og gode råd fra StockRate direkte på e-mail?

Tilmeld dig ved at trykke på knappen herunder.