Langsigtede investeringer for alle

Investeringsforeningen StockRate Invest er en aktivt forvaltet investeringsforening, som har til formål at give et langsigtet afkast, der efter alle omkostninger er bedre end markedet.

Som medlem i investeringsforeningen får du afkastet i form af kursgevinst og udbytte.

Investeringsforeningen er børsnoteret på Københavns Fondsbørs, Nasdaq OMX. Det betyder, at du kan købe og sælge beviser i StockRate Invest via din bank.

Der er ingen krav til minimumsinvestering, alle kan investere via StockRate Invest, uanset størrelsen på formuen.

50 af verdens stærkeste aktier samlet i et bevis

Når du investerer via StockRate Invest, bliver din formue automatisk fordelt på 50 globale kvalitetsaktier, som er med i StockRate Invests portefølje.

Disse 50 selskaber er nøje udvalgt blandt mere end 75.000 børsnoterede selskaber i verden. De udgør tilsammen en kvalitetsportefølje, som bliver passet og plejet af professionelle hver dag.

Du kan investere frie midler, pensionsmidler og selskabsmidler

En stadig stigende andel af danskerne vælger at placere deres frie midler, pensionsmidler eller selskabsmidler i investeringsforeninger.

Det skyldes blandt andet, at pensionsselskabernes investeringer ofte er forbundet med høje omkostninger.

En gennemreguleret investeringsform

Investeringsforeningen StockRate Invest er en autoriseret og offentligt reguleret investeringsforening – under tilsyn af Finanstilsynet.

Udvælgelsen af aktierne til investeringsforeningens portefølje sker på bagrund af en fast investeringsproces, der bygger på en unik model, udarbejdet af Bjarne Jensen gennem de seneste 25 år.

Investeringsmodellen, som hedder StockRate-modellen, har et overordnet formål – at finde de selskaber i verden, som gennem en lang årrække har vist, at selskabet er blandt de bedste til at tjene penge, selskabets finansielle styrke er blandt de højeste i verden og selskabet kan gentage resultaterne stabilt, år efter år.

En portefølje af kvalitetsselskaber

StockRate Invests portefølje består dermed udelukkende af kvalitetsselskaber fra hele verden, som stabilt over en langt årrække har været nogle af de bedste til at tjene penge, og som har en stærk økonomi.

En detaljeret beskrivelse af investeringsprocessen

En detaljeret beskrivelse af investeringsprocessen er tilgængelig på StockRate Asset Managements hjemmeside.

Har du spørgsmål,

eller ønsker du mere information?

Vi hører gerne fra dig

Er du medlem af StockRate Invest – eller overvejer du at blive det – er du altid velkommen til at ringe til os på 3833 7575 eller udfylde nedenstående formular. Så vil vi ringe dig op og hjælpe dig på vej med mere viden om vores investeringsforening.

Jeg giver samtykke til, at mine oplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med StockRates privatlivspolitik. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at klikke på linket for afmelding i e-mailen eller ved at kontakte os på tlf. 3833 7575.

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information?

Få nyheder fra StockRate

Kunne du tænke dig at modtage opdateringer og gode råd fra StockRate direkte på e-mail?

Tilmeld dig ved at trykke på knappen herunder.