Omkostninger

Et af nøgleordene i vores investeringsforening er gennemsigtighed. Vi har ingen skjulte gebyrer og omkostninger, og vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Den årlige omkostningsprocent i StockRate Invest er 1,17 pct. p.a. Der er ingen tegningsprovision eller indirekte omkostninger. Omkostningerne fragår i kursen og er med til at dække driften i StockRate Invest. Omkostningerne går blandt andet til depotbank, investeringsrådgiver, bestyrelse, Finanstilsynet, Københavns Fondsbørs, Nasdaq OMX, markedsføring, og så videre. Hertil kommer, at der ved køb og salg skal betales sædvanlig kurtage til den bank, hvor man har depot.

Som uafhængig formueforvalter modtager vi ingen refusion, kick-back, kurtager eller andre former for honorering fra banker eller andre aktører. Vi tjener således ikke på, hvor mange gange vi kan omlægge porteføljen. Vores grundige vurderinger af enkeltselskaber og langsigtede filosofi gør, at der typisk kun er en mindre løbende udskiftning i porteføljen. Derfor er handelsomkostningerne generelt lave. Dette er en afgørende faktor for både de samlede omkostninger og det langsigtede afkast, da omkostningerne ikke kommer til at æde af din gevinst.

Der kan være mange penge at spare på at skifte investeringsforening. Er du interesseret i Investeringsforeningen StockRate Invest, så kan du læser mere om vores investeringsfilosofi HER, og hvordan du bliver investor HER.

Har du spørgsmål,

eller ønsker du mere information?

Vi hører gerne fra dig

Er du medlem af StockRate Invest – eller overvejer du at blive det – er du altid velkommen til at ringe til os på 3833 7575 eller udfylde nedenstående formular. Så vil vi ringe dig op og hjælpe dig på vej med mere viden om vores investeringsforening.

Jeg giver samtykke til, at mine oplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med StockRates privatlivspolitik. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at klikke på linket for afmelding i e-mailen eller ved at kontakte os på tlf. 3833 7575.

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information?

Få nyheder fra StockRate

Kunne du tænke dig at modtage opdateringer og gode råd fra StockRate direkte på e-mail?

Tilmeld dig ved at trykke på knappen herunder.