Porteføljerådgiver

Fondsmæglerselskabet StockRate Asset Management A/S er en uafhængig formueforvalter med stor indsigt i investeringsrådgivning inden for områderne aktier og obligationer. Særlig inden for investering i børsnoterede selskaber har StockRate en unik metode til at identificere de økonomisk stærkeste aktier i verden.

Stor indsigt i investeringsrådgivning

Udover at være porteføljerådgiver for StockRate Invest, forvalter Fondsmæglerselskabet StockRate samtidig private porteføljer. Rådgivningen tager sit udgangspunkt i StockRate-modellen, som er udviklet af Bjarne Jensen gennem 20 år. StockRate-modellen er baseret på hans erfaring fra ledende stillinger inden for værdipapirsektoren samt undervisning på CBS inden for området eksternt regnskab.

StockRate-modellen er udførligt beskrevet HER.

Siden starten af 2008, hvor StockRate Asset Management opnåede tilladelse til at drive fondsmæglerselskab fra Finanstilsynet, har de forvaltet flere større porteføljer.

Under tilsyn af finanstilsynet

StockRate Asset Management er underlagt Lov om Finansiel Virksomhed og reguleres af Finanstilsynet.

For mere information om StockRate Asset Management kan du med fordel besøge stockrate.dk.

Har du spørgsmål,

eller ønsker du mere information?

Vi hører gerne fra dig

Er du medlem af StockRate Invest – eller overvejer du at blive det – er du altid velkommen til at ringe til os på 3833 7575 eller udfylde nedenstående formular. Så vil vi ringe dig op og hjælpe dig på vej med mere viden om vores investeringsforening.

Jeg giver samtykke til, at mine oplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med StockRates privatlivspolitik. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at klikke på linket for afmelding i e-mailen eller ved at kontakte os på tlf. 3833 7575.

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information?

Få nyheder fra StockRate

Kunne du tænke dig at modtage opdateringer og gode råd fra StockRate direkte på e-mail?

Tilmeld dig ved at trykke på knappen herunder.